Jul 27

Vaszary Villa Pintér aukciós kiállítás fotók

Vaszary Villa

100. Jubileumi Aukció
Balaton,nyár,szerelem…

Időpont: 2017/08/12 19:00

Helyszín: Vaszary Villa – Balatonfüred

Vezeti: Pintér Péter

Naomi Devil és Ördögh László festményei az aukciós kiállításon:

 

 

Július 16-án, szombaton, a Balaton legelegánsabb pontján szervezünk két programot egy estén, melyek egymástól függetlenek, ám tetszés szerint “átjárhatóak”.

A kiállítás és árverés, valamint az ezt követő jótékonysági estély helyszíne a Balaton egyik ékkövének számító balatonfüredi Vaszary Villa. Az aukció tisztán kereskedelmi jellegű, a már megszokott feltételekkel zajlik, míg az estély belépőjegyeiből származó bevétel jótékonysági célt fog szolgálni.

Fontosnak tartjuk, hogy a Balatonon az elegancia, a magas művészet és a társasági események, jótékonysági estek is képviseltessék magukat a hagyományos nyári programok mellett. A program időpontja hosszú mérlegelés után került erre a dátumra, tudniillik ezen a héten zajlik a Balatonfüredi Művészeti Fesztivál, ez a hét előzi meg az Anna-bált, és az aukció + estély napjának reggelén fut be a Kékszalag Vitorlásverseny mezőnye.

Szeretnénk ezzel az estéllyel alkalmat és hagyományt teremteni a politikai élet és a civil szféra kötetlen találkozására, a Balatont szívügyükként kezelő magánszemélyek, cégek és kormányzati szereplők jó értelemben vett lobbizására.

Az estély az aukciót követi, és a belépőjegyekből származó összeget utaljuk tovább csángó gyerekek balatoni nyaraltatására. Lesz, aki csak az aukcióra fog eljönni, (belépés ingyenes!), lesz, aki csak a jótékonysági estélyre, (belépő ára 20.000HUF), és reményeink szerint sokan lesznek, akik mindkettőn részt akarnak venni.

Hangsúlyozom, a két rendezvény független egymástól, az aukció tisztán kereskedelmi jellegű! Az estélyen fellép a Dresch Quartet és az országos hírű Bergmann-ház fog gondoskodni mind a hidegtálakról, mind az édességekről, a koktélokat Lajsz András és csapata mixeli.

Az árverés tematikája: Balaton, nyár, szerelem, nap, hold, csillagok, tenisz, golf, vitorlázás, napfény, víz.

A tárgykör: klasszikus és 20. századi modern és kortárs festmények, szobrok, műtárgyak, ékszerek, ezüstök, Zsolnay és Herendi porcelánok, sport, közlekedési és balatoni relikviák, érdekességek, könyvek a fenti témakörben, és más, meghökkentő, ám magas színvonalat képviselő egyéb érdekességek.

Tehát az időpontok:

-kiállítás: július 6-16-ig, Balatonfüred, Vaszary Villa 10.00-22.00-ig, hétvégén is (18:00-22:00-ig ingyenes a kiállítás látogatása)
-aukció: július 16-án, szombaton 20.00 órai kezdettel (pontos kezdés, 20-30 perccel előbb érdemes érkezni a regisztráció és az ülőhelyek miatt, vételi megbízás és telefonos licitálás is természetesen lehetséges)
-jótékonysági estély: július 16-án, szombaton 22.00 órai kezdettel

Amennyiben bármilyen észrevétele, ötlete,kritikája, kérdése lenne, azt küldje el címünkre: info@pinterantik.hu ,vagy telefonáljon: 00 36 30 33 10 600.

A további információk honlapunkon folyamatosan lesznek frissítve.

Tisztelettel:

Pintér Péter és Sonja

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.